Dispositivos e acessórios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Energia
607 kJ /
145.1 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Potato Curry Soup
35min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45min
Basic Parboiled White Rice
35min
Basic Basmati Rice
35min
Sautéing 7 oz Leeks
Nenhuma avaliação
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Caramel Sauce
1h 30min
Double Pie Dough
2h 10min
Asparagus Sauté
15min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50min