Dispositivos e acessórios
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
Preparação 15min
Total 14h 45min
4 portions
Ingredientes
-
yellow split peas150 g
-
garlic cloves halved2
-
olive oil20 g
-
onions cut in wedges200 g
-
ground cumin3 tsp
-
ground coriander3 tsp
-
garam masala1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)300 - 350 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh coriander leaves roughly chopped5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
2412.4 mg
Proteína
48.5 g
Energia
4262.6 kJ /
1018.8 kcal
Gordura
26.2 g
Fibra
62.1 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
123.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cook Mode
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Vegetarian Chilli
35min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Lentil moussaka
2h 20min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1h 25min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegetable and Chickpea Tagine
50min