Dispositivos e acessórios
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Preparação 1h
Total 2h 50min
12 pieces
Ingredientes
Biscuit Base Dough
-
blanched almonds200 g
-
medium egg1
-
cornflour40 g
-
vegan margarine30 g
-
caster sugar60 g
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
Vegan Caramel
-
caster sugar250 g
-
coconut cream to taste280 - 310 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
vegan margarine cold and in one piece50 g
-
vinegar1 Tbsp
Vanilla Cream
-
water50 g
-
caster sugar170 g
-
vanilla sugar, homemade5 g
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)150 g
-
lemon juice2 - 3 drops
Chocolate Sauce
-
vegan dark chocolate small pieces or callets200 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
110.3 mg
Proteína
7 g
Energia
2146 kJ /
512.9 kcal
Gordura
30.2 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
13.8 g
Hidratos de carbono
57.6 g
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