Dispositivos e acessórios
Raspberry Dacquoise
Preparação 30min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
Dacquoise Layer
-
caster sugar170 g
-
plain flour20 g
-
ground almonds90 g
-
egg whites from approx. 3 large eggs100 g
Crème pâtissière
-
vanilla pod seeds only1
-
egg yolks from large eggs3
-
milk250 g
-
cornflour30 g
-
caster sugar70 g
-
double cream cold250 g
-
fresh raspberries small500 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.3 g
Energia
1790 kJ /
428 kcal
Gordura
25 g
Hidratos de carbono
42.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Berries
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Fresh Fruit Tarts
7 godz. 5 min
Walnut Mooncake
1 godz. 10 min
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2 godz. 10 min
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18 godz. 30 min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 godz.
Cheesecake (unbaked)
5 godz. 30 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Walnut Brittle
1 godz. 30 min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Sourdough-style Loaf
122 godz. 45 min