Dispositivos e acessórios
Peking-Style Duck Pancakes
Preparação 1h
Total 11h 25min
7 portions
Ingredientes
Duck
-
water60 oz
-
honey6 oz
-
Sichuan pepper1 tbsp
-
star anise4
-
cinnamon stick1
-
ginger cut into pieces1 oz
-
tamari sauce1 oz
-
fresh mandarin orange thin peel only, no pith1
-
duck head/neck, wings and feet trimmed (approx. 4-5 lb)1
-
Chinese five spice1 - 2 tsp
Pancakes
-
water divided25 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
salt⅛ tsp
-
sesame oil to brush
-
sweet plum sauce to serve
-
English cucumber thinly sliced in matchsticks (2 in.)1
-
green onions thinly sliced in matchsticks (2 in.)8
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
193 mg
Proteína
43 g
Energia
2071 kJ /
495 kcal
Gordura
20 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Teriyaki sauce
25min
Char Siu Marinade
10min
BBQ Sauce
5h
Sweet Onion and Maple BBQ Sauce
30min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25min
Chinese Five Spice
5min
Plum Sauce
50min
Chocolate Fondue
15min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45min
Aïoli
5min
Hawaiian Mochi Cake
1h 45min