Mussels with Thai Green Curry Sauce

Mussels with Thai Green Curry Sauce

5.0 2 avaliações
Preparação 5min
Total 25min
6 portions

Ingredientes

  • fresh cilantro leaves plus extra for garnishing
    15 g
  • green chillies, fresh (opcional) cut in pieces, plus extra for garnishing
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • shallots
    30 g
  • ginger, fresh peeled, cut in round slices (3 mm/⅛ in.)
    15 g
  • coriander seeds
    1 tbsp
  • cumin seeds
    1 tsp
  • pepper, ground
    ½ tsp
  • limes zest of 1 lime and juice of 2
    2
  • olive oil
    30 g
  • soy sauce
    20 g
  • coconut milk
    350 g
  • brown sugar
    20 g
  • mussels, fresh, cleaned
    1500 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 910.1 mg
Proteína 32.1 g
Energia 1706.7 kJ / 407.9 kcal
Gordura 18.9 g
Fibra 1.4 g
Gordura saturada 9.8 g
Hidratos de carbono 20.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...