Dispositivos e acessórios
Mussels with Thai Green Curry Sauce
Preparação 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
fresh cilantro leaves plus extra for garnishing15 g
-
green chillies, fresh (opcional) cut in pieces, plus extra for garnishing60 g
-
garlic cloves2
-
shallots30 g
-
ginger, fresh peeled, cut in round slices (3 mm/⅛ in.)15 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tsp
-
pepper, ground½ tsp
-
limes zest of 1 lime and juice of 22
-
olive oil30 g
-
soy sauce20 g
-
coconut milk350 g
-
brown sugar20 g
-
mussels, fresh, cleaned1500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
910.1 mg
Proteína
32.1 g
Energia
1706.7 kJ /
407.9 kcal
Gordura
18.9 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
9.8 g
Hidratos de carbono
20.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Noir
11 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Hollandaise
15min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Tartare Sauce
10min
Ube Coffee
10min
Ossobuco Milanese
3h 25min
Pears on Orange Syrup
Ninguna valoración
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Fish Stock
Ninguna valoración
Prawn Cocktail
15min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min