Dispositivos e acessórios
Potato fritter burgers with spinach
Preparação 25min
Total 35min
10 pieces
Ingredientes
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
onions cut in halves170 g
-
eggs2
-
fine oat flakes30 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
garlic clove1
-
frozen spinach leaves defrosted, drained well (approx. 350 g after draining)450 g
-
ground pepper3 pinches
-
oil30 g
-
clarified butter3 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
574.9 mg
Proteína
4.1 g
Energia
587.8 kJ /
140.5 kcal
Gordura
8.1 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
14.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Brak ocen
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 godz. 35 min
Basic Farro
35 min
Savory tart with tuna, eggs and capers
1 godz.
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 godz. 25 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Gnocchi tricolore
35 min
Creamy Broccoli Sauce
35 min