Dispositivos e acessórios
Chickpea and carrot dip
Preparação 10min
Total 15min
1 jar
Ingredientes
-
olive oil60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)250 g
-
onions cut in wedges60 g
-
20 g honeyagave syrup20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
canned chickpeas drained400 g
-
tahini (sesame paste, see tip)100 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground pepper adjust to taste½ tsp
-
lemon juice20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
5 g
Energia
802 kJ /
192 kcal
Gordura
14 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Discover Thermomix®
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1 Std.
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 Std. 10 Min
Slow Cooked Corn (Metric)
40 Min
Almond Milk (Metric)
1 Std. 20 Min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10 Min
Amaranth and Chickpea Patties
1 Std. 30 Min
Crunchy Granola
2 Std.
Black tahini
20 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Apricot amaretti
40 Min
Buckwheat and almond slider buns
1 Std. 15 Min
Stewed vegetables
45 Min