Dispositivos e acessórios
Chickpea and carrot dip
Preparação 10min
Total 15min
1 jar
Ingredientes
-
olive oil60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)250 g
-
onions cut in wedges60 g
-
20 g honeyagave syrup20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
canned chickpeas drained400 g
-
tahini (sesame paste, see tip)100 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground pepper adjust to taste½ tsp
-
lemon juice20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
5 g
Energia
802 kJ /
192 kcal
Gordura
14 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Discover Thermomix®
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Mocha eggnog easter bake
1h 30min
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Muhamara dip
30min
Lentil loaf
1h 55min
Raw Chocolate Snaps
1h 5min
Baba ghanoush
1h
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Muhamara dip
5min