Versões compatíveis
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mushroom Dashi Broth
- 450 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh shiitake mushrooms, trimmed
- 60 g tamari
- 2 ½ cinnamon quills, toasted (see Tips)
- 85 g flaked coconut, toasted
Dumpling Filling
- 1250 g water
- 500 g japanese pumpkin, peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
- 30 g tamari
- 15 g rice wine vinegar
- 15 g coconut oil
- 1 ½ tsp fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
- 15 g agave syrup (optional)
- 20 round wonton wrappers
- micro herb or edible flowers
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Hidratos de carbono
- 36.6 g
- Gordura
- 10.4 g
- Gordura saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sódio
- 979.6 mg
Receitas alternativas
Mango and labne slice
28h
Temaki sushi (TM6)
1 Std. 40 Min
Pawpaw smoothie
10 min
Aussie damper
45min
Cheesecake
3 godz. 15 min
Seeded pastry
15min
Black sticky rice pudding
9h 40 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Wonton soup (vegetarian)
45min
Ice cream cookie bowls
6h 15min