
Versões compatíveis
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mushroom Dashi Broth
- 450 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh shiitake mushrooms trimmed
- 60 g tamari
- 2 ½ cinnamon quills toasted (see Tips)
- 85 g flaked coconut toasted
Dumpling Filling
- 1250 g water
- 500 g japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
- 30 g tamari
- 15 g rice wine vinegar
- 15 g coconut oil
- 1 ½ tsp fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
- 15 g agave syrup (optional)
- 20 round wonton wrappers
- micro herb or edible flowers
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 263.9 kcal / 1104.3 kJ
- Proteína
- 10.9 g
- Gordura
- 10.4 g
- Hidratos de carbono
- 36.6 g
- Fibra
- 3.6 g
- Gordura saturada
- 8.2 g
- Sódio
- 979.6 mg
Receitas alternativas
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15h 35min
Thai Green Curry Paste
10min
Kimchi non-fried rice
1h
Asian cucumber salad
10min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50min
Miso soup
30min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Watermelon granita
6h 15min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min