Dispositivos e acessórios
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Preparação 20min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
Mushroom Dashi Broth
-
fresh Swiss brown mushrooms450 g
-
water1420 g
-
kombu30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh shiitake mushrooms trimmed450 g
-
cinnamon quills toasted (see Tips)2 ½
-
tamari60 g
-
flaked coconut toasted85 g
Dumpling Filling
-
japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)500 g
-
water1250 g
-
rice wine vinegar15 g
-
coconut oil15 g
-
tamari30 g
-
fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)1 ½ tsp
-
agave syrup (optional)15 g
-
round wonton wrappers20
-
micro herb or edible flowers
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
979.6 mg
Proteína
10.9 g
Energia
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Gordura
10.4 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
36.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Waffles
25min
Tuna sushi rolls
1h 25min
Green goddess pizza
1h 30min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Agedashi tofu
30min
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Nenhuma avaliação
Sushi Rice
1h 5min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Soba noodle and tofu salad
35min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2h 40min
Okonomiyaki
30min