Versões compatíveis
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mushroom Dashi Broth
- 450 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh shiitake mushrooms, trimmed
- 60 g tamari
- 2 ½ cinnamon quills, toasted (see Tips)
- 85 g flaked coconut, toasted
Dumpling Filling
- 1250 g water
- 500 g japanese pumpkin, peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
- 30 g tamari
- 15 g rice wine vinegar
- 15 g coconut oil
- 1 ½ tsp fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
- 15 g agave syrup (optional)
- 20 round wonton wrappers
- micro herb or edible flowers
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Hidratos de carbono
- 36.6 g
- Gordura
- 10.4 g
- Gordura saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sódio
- 979.6 mg
Receitas alternativas
Spelt bread
26 Std.
Temaki sushi (TM6)
1h 40min
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50 min
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1sa 5 dk
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6 Std. 20 Min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1h
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Korean marinade
40min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min