Asian crab cakes with wasabi mayonnaise

Asian crab cakes with wasabi mayonnaise

4.1 12 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 30min
14 pieces

Ingredientes

Wasabi mayonnaise
  • grapeseed oil
    250 g
  • egg yolks
    2
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • lemon juice
    1 tsp
  • fine salt to taste
    1 pinch
  • wasabi paste to taste
    25 g
Asian crab cakes
  • lime zest only, no white pith
    ½
  • spring onions/shallots trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)
    2
  • fresh crab meat or frozen crab meat, thawed
    250 g
  • soy sauce
    2 tbsp
  • eggs
    4
  • breadcrumbs
    100 g
  • plain flour
    70 g
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • white sesame seeds
    50 g
  • vegetable oil
    2 tbsp
  • Japanese pickled ginger to serve

Nutrição por 1 piece

Energia 264 kcal / 1110 kJ
Proteína 7.6 g
Gordura 22 g
Hidratos de carbono 10 g
Fibra 1 g
Gordura saturada 3 g
Sódio 544.1 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...