![Boeuf Bourguignon Boeuf Bourguignon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0cb292c16def2da79eff5dd50b83839e/Derivates/d7e000a76bb99af9d5a82774c8ea3b97de2b0f76.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Proteína
- 58 g
- Hidratos de carbono
- 40.5 g
- Gordura
- 51.8 g
- Gordura saturada
- 13.8 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sódio
- 693.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Steak au Poivre
20min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Sous-Vide Turkey Breast
3óra
Spicy Lemon Vinaigrette
5 min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 godz.
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1sa 40 dk
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min