Dispositivos e acessórios
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
Preparação 10min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
couscous8 oz
-
water or per couscous package instructions16 oz
-
red onion in pieces1 oz
-
ginger in pieces½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 tbsp
-
carrots in pieces4 oz
-
raisins½ oz
-
canned chickpeas rinsed and drained14 ½ oz
-
curry powder1 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
cashews chopped½ oz
-
lemon juice only1
-
fresh cilantro leaves chopped, to garnish1 - 2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
576 mg
Proteína
10 g
Energia
1125 kJ /
269 kcal
Gordura
6 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indoor Picnic
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Vegetarian Burger
1h 15min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min
Curried Lentils
5h 15min
Vegetarian Chili
50min