![Stuffed Peppers with Tomato Sauce Stuffed Peppers with Tomato Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/10ecae82b1816ae83586504d638b3c11/Derivates/7524b92eb188cdb8664d603f9e552f36bfeb3ad8.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 - 4 red peppers (250-300 g each, see tip)
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried basil
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 150 g pitted green olives
- 60 g sun-dried tomatoes, preserved in oil, drained
- 30 g anchovy fillets, in oil, drained
- 500 g mixed minced meat (e.g. beef and pork)
- 80 g red wine
- 150 g brown onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g raisins
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1934.8 kJ / 462.4 kcal
- Proteína
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 26.2 g
- Gordura
- 31.7 g
- Gordura saturada
- 19.1 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sódio
- 659.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Savoury Apero Stars
40 min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 Std. 30 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Leek and Potato Soup (TM6)
40 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.