Dispositivos e acessórios
Spiced lamb roast
Preparação 20min
Total 29h 50min
12 portions
Ingredientes
-
olive oil1 tbsp
-
black mustard seeds3 tsp
-
brown onion cut into quarters250 g
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
dried bay leaves2
-
ground turmeric¼ tsp
-
tomato paste120 g
-
fresh long red chillies trimmed and cut into quarters2
-
salt1 tsp
-
Greek-style natural yoghurt plus extra for serving100 g
-
coconut milk200 g
-
lamb shoulder bone in2500 g
-
water for roasting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
430.2 mg
Proteína
45.2 g
Energia
1625.5 kJ /
387 kcal
Gordura
22.2 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
9.2 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken in yoghurt
30 min.
Pork vindaloo
2h 20 min.
Beef madras
1h 30 min.
Lamb korma
4h
Sri Lankan red beef curry
1h 40 min.
Tandoori chicken
45 min.
Rogan josh
1h 35 min.
Chicken tikka masala
1h 10 min.
Chicken korma
45 min.
Chicken 65 and green chutney
1h 5 min.
Bhuna gosht
1h 20 min.
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15 min.