Dairy-free Seafood Risotto
TM6 TM5 TM31

Dairy-free Seafood Risotto

4.1 (7 avaliações )

Ingredientes

  • 10 g fresh parsley leaves
  • 2 garlic cloves
  • 150 g onions, quartered
  • 40 g olive oil
  • 40 g coconut oil
  • 200 g raw squid rings
    ou whole baby squid, cleaned, cut in pieces
  • 200 g fresh octopus, cleaned, cut in pieces (2 cm)
  • 1 - 2 pinches saffron threads, to taste
  • 200 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
  • 200 g fresh mussels, cleaned, debearded
    ou cockles
  • 320 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
  • 160 g tomatoes, cut in pieces (3 cm)
  • 80 g dry white wine
  • 730 g water
  • 2 tsp fish stock paste
    ou vegetable stock paste
  • 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 lemon, cut in wedges, for serving

Nutrição
por 1 portion
Energia
2823 kJ / 674.7 kcal
Proteína
34.5 g
Hidratos de carbono
76 g
Gordura
23.4 g
Gordura saturada
10.9 g
Fibra
1.7 g
Sódio
581.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas