Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 g fresh parsley leaves
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 40 g coconut oil
-
200
g raw squid rings
ou whole baby squid, cleaned, cut in pieces - 200 g fresh octopus, cleaned, cut in pieces (2 cm)
- 1 - 2 pinches saffron threads, to taste
- 200 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
-
200
g fresh mussels, cleaned, debearded
ou cockles - 320 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
- 160 g tomatoes, cut in pieces (3 cm)
- 80 g dry white wine
- 730 g water
-
2
tsp fish stock paste
ou vegetable stock paste - 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2823 kJ / 674.7 kcal
- Proteína
- 34.5 g
- Hidratos de carbono
- 76 g
- Gordura
- 23.4 g
- Gordura saturada
- 10.9 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sódio
- 581.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Four Cheese Pizza
2h 35min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min