Dispositivos e acessórios
Spanish Seafood Rice
Preparação 25min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil85 g
-
garlic clove1
-
whole squid, medium cut in pieces (2 cm)300 g
-
raw, unpeeled large prawns8
-
white wine200 g
-
water350 g
-
fresh mussels500 g
-
brown onions, cut in pieces (2 cm)Spanish onions cut in pieces (2 cm)200 g
-
garlic cloves sliced2
-
smoked paprika1 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
tomato purée50 g
-
red pepper flakeschoricero pepper pulp1 tsp
-
white short grain rice300 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
556.6 mg
Proteína
34.2 g
Energia
2985.7 kJ /
713.6 kcal
Gordura
25.6 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
74.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Crêpes
1h 15min
Pizza Mummy
1h 20min
Oreo® Ice Cream
8h 30min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Gluten-free mini pizzas
2h
Cali Burger with Avocado Ranch
50min
Tomato Soup with Burrata
35min
Express Strawberries Dessert
5min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3h
Pistachio Cream Pasta
30min