Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g cashew nuts
-
3
slices sliced white bread, thick, diced (2 cm)
ou sourdough bread, diced (2 cm) - 1 broccoli (approx. 500 g), florets, halved if large amd stems, lightly peeled, cut in pieces (2 cm x 5 cm)
- 3 - 5 garlic cloves, to taste
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for drizzling
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 90 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 200 g potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 1100 g water, plus extra for soaking
- 40 g nutritional yeast flakes
- ¾ tsp dried mixed herbs
- ¾ tsp paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- vegan cheese, grated, for sprinkling (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1629 kJ / 390 kcal
- Proteína
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 2.8 g
- Fibra
- 11 g
- Sódio
- 1032 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chickpea Pancakes
20min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Tofu stew
30 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Vegan Pepperoni
5 Std. 10 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Bean Burgers
1h 20 min