Dispositivos e acessórios
Gluten-free Sacher Torte
Preparação 30min
Total 3h 20min
10 slices
Ingredientes
Apricots
-
dried apricots, pitted150 g
-
water, hot150 g
Sponge Cake
-
medium eggs separated6
-
rolled oats (see tip)40 g
-
dairy-free milk of choice240 g
-
sugar180 g
-
ground almonds120 g
-
unsweetened cocoa powder100 g
-
olive oil100 g
-
cider vinegar5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
Apricot Filling
-
sugar50 g
Chocolate Frosting
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
365.4 mg
Proteína
11.6 g
Energia
2111.3 kJ /
504.6 kcal
Gordura
31 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
10.5 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Sweet Sensations
16 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Mocha Mousse (No Added Sugar)
1h 15min
Avocado Lime Cheesecake (No Added Sugar)
2h 30min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20min
Nut Bread
1h 20min
Chicken Liver Pate
25min
Hunters Stew (Bigos)
1h 30min
Power Muesli
25min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min