
Dispositivos e acessórios
Ukrainian chebureks
Preparação 55min
Total 1h 35min
10 pieces
Ingredientes
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
grapeseed oil15 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 1 bunch)10 g
-
dried marjoram or thyme1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Dough
-
plain flour plus extra to dust350 g
-
water300 g
-
grapeseed oil plus extra to fry30 g
-
white sugar¾ tsp
-
salt¾ tsp
-
egg yolk1
Nutrição por 1 piece
Energia
243.3 kcal /
1017.9 kJ
Proteína
14.8 g
Gordura
7.7 g
Hidratos de carbono
28.4 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
1.6 g
Sódio
450.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Ukrainian cuisine
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia