Dispositivos e acessórios
Ukrainian chebureks
Preparação 55min
Total 1h 35min
10 pieces
Ingredientes
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
grapeseed oil15 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 1 bunch)10 g
-
dried marjoram or thyme1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Dough
-
plain flour plus extra to dust350 g
-
water300 g
-
grapeseed oil plus extra to fry30 g
-
white sugar¾ tsp
-
salt¾ tsp
-
egg yolk1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
450.2 mg
Proteína
14.8 g
Energia
1017.9 kJ /
243.3 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
28.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ukrainian cuisine
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4h 25min
Beer Marinade
10min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2h
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Grisons Barley Soup
55min
Liver cake
1h 50min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Liver Cake
1h 50min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min