Dispositivos e acessórios
Vegetable Stock Paste (Vegan)
Preparação 10min
Total 40min
800 g
Ingredientes
-
celery stalks trimmed, cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces250 g
-
100 g Spanish onions, cut into piecesyellow onions cut into pieces100 g
-
tomatoes cut into halves100 g
-
zucchini cut into pieces100 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
fresh sage leaves only (about 4-5 large leaves)1 - 2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh parsley leaves and stems, cut into pieces4 - 5 sprigs
-
coarse sea salt130 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 20 g
Sódio
1268.9 mg
Proteína
0.3 g
Energia
44.5 kJ /
10.6 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Freeform basic bread
1h 35min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20min
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45min
Vegan Bolognese
50min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2h 5min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Spicy Zucchini Noodles
10min
Indian Butter Chicken
1h
Rye Bread
6h 5min
Brown rice
50min