Rice salad

Rice salad

4.3 11 avaliações
Preparação 20min
Total 1h
4 portions

Ingredientes

  • eggs
    2
  • courgettes cut into small cubes
    280 g
  • carrots cut into small cubes
    120 g
  • frozen green peas
    100 g
  • water
    1200 g
  • salt plus extra to taste
    1 tsp
  • parboiled rice (approx. 15 minutes cooking time)
    250 g
  • canned tuna in oil (weight includes oil), drained, cut into pieces
    200 g
  • olives pitted, whole or chopped
    100 g
  • pickled gherkins cut into slices
    15 - 20 g
  • fresh mint leaves only
    1 sprig
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • vinegar (opcional)
    1 - 2 tsp
    1 - 2 tsp lemon juice
  • cherry tomatoes cut into halves or quarters
    7

Nutrição por 1 portion

Energia 485 kcal / 2027 kJ
Proteína 21 g
Gordura 18 g
Hidratos de carbono 59 g
Fibra 6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...