Dispositivos e acessórios
Pea and Mint Risotto
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Pea and Mint Purée
-
garlic clove1
-
shallots halved50 g
-
olive oil20 g
-
frozen green peas250 g
-
water100 g
-
fresh mint leaves (approx. 10-15 g)1 bunch
Risotto
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
shallots halved60 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine200 g
-
risotto rice250 g
-
liquid vegetable stock salt-free, hot450 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
frozen green peas100 g
-
rocket leaves, for servingpea shoots for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.3 g
Energia
1758 kJ /
420 kcal
Gordura
14.1 g
Hidratos de carbono
60 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Risotto
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Pea and Mint Soup
20min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Courgette and Feta Risotto
30min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min