Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 butternut pumpkin, cut into halves lengthways
- 40 g olive oil
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped
- 600 g water
- 100 g quinoa
- 1 red onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- ½ tsp ground cumin
- 20 g currants
- 30 g pine nuts, toasted
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, roots, stems and leaves, sliced
- 2 tsp tamari sauce
- sunflower seeds, for sprinkling
- 70 g feta cheese, for crumbling
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 7913.6 kJ / 1884.2 kcal
- Proteína
- 66.3 g
- Hidratos de carbono
- 170.8 g
- Gordura
- 94.9 g
- Gordura saturada
- 20.8 g
- Fibra
- 46.8 g
- Sódio
- 1408.8 mg
Receitas alternativas
Black bean enchiladas
1u. 20min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
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Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Lentil moussaka
3h 30 min
Couscous tahini bowl
30min
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Sweetcorn and black rice salad
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Carrot, capsicum and pistachio pilaf
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Steamed eggplant and ricotta lasagne
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Roasted pumpkin and quinoa risotto
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Vegan walnut and black bean burger
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Feta, spinach and potato frittata
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