
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Quick puff pastry
- 300 g unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen
- 300 g plain flour plus extra for dusting
- 140 g chilled water
Broccoli mustard pasties
- 180 g cheddar cheese cut into cubes (3-4 cm)
- 150 g mozzarella cheese cut into cubes (3-4 cm)
- 80 g brown onion cut into halves
- 1 garlic clove
- 100 g swede peeled and cut into quarters
- 20 g olive oil
- 1 tsp English mustard plus extra to serve
- 2 tsp Dijon mustard plus extra to serve
- 300 g broccoli broken into florets
- 1 pinch salt to taste
- 1 egg lightly beaten
- 3 tsp poppy seeds
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 779.8 kcal / 3275.5 kJ
- Proteína
- 22.2 g
- Gordura
- 59.3 g
- Hidratos de carbono
- 38.4 g
- Fibra
- 4.8 g
- Gordura saturada
- 36.3 g
- Sódio
- 649.5 mg
Receitas alternativas
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Vegetarian chilli
35min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Vegetarian sausage rolls
40min
Three-bean shepherd's pie
26h
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Vegetable lasagne
1h 35min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Black bean enchiladas
1h 20min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Lentil bolognese
30min