Dispositivos e acessórios
Pea and garden mint fritters
Preparação 25min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
chickpea (besan) flour60 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
frozen peas300 g
-
vegan mayonnaise
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.9 g
Energia
1147.7 kJ /
273.2 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
6.6 g
Hidratos de carbono
14.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mushroom stroganoff
20min
Falafel with beetroot hommus
20min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Vegan moussaka
1h 50min
Plant-based parmesan
5min
Cashew sour cream
10min
Chilli con tempeh
20min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min