Dispositivos e acessórios
Pea and garden mint fritters
Preparação 25min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
chickpea (besan) flour60 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
frozen peas300 g
-
vegan mayonnaise
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.9 g
Energia
1147.7 kJ /
273.2 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
6.6 g
Hidratos de carbono
14.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Chilli con tempeh
20 Min
Zucchini tortillas with falafel
25 Std. 30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min