
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water to soak
- 260 g doongara rice brown (see Tips)
- warm water to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper to taste
- 1 tsp lemon juice to serve
- 50 g pecorino cheese grated
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 362.5 kcal / 1517.5 kJ
- Proteína
- 13.5 g
- Gordura
- 10 g
- Hidratos de carbono
- 49.8 g
- Fibra
- 6.5 g
- Gordura saturada
- 3.3 g
- Sódio
- 141 mg
Receitas alternativas
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Sauerkraut
12h 15min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1h
Mixed grain risotto
1h 25min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Mushroom and kale risotto
55min
Spinach and leek frittata
40min