Dispositivos e acessórios
Zucchini pistachio loaf
Preparação 10min
Total 1h 30min
16 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
shelled unsalted pistachio nuts chopped, plus extra for sprinkling2 tbsp
-
almonds (activated, roasted or raw - see Tips)220 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces350 g
-
eggs4
-
milk of choice (see Tips)70 g
-
chia seeds30 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt (optional - see Tips)½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.2 g
Energia
828 kJ /
197.1 kcal
Gordura
14.8 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
7.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Zucchini banana loaf
1h 45min
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1h 15min
Apricot and carrot bliss balls
1h 20min
Coconut oat biscuits
45min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Coconut and beetroot balls
40min
Spinach and feta muffins
40min
Pumpkin loaf
1h 45min
Healthy banana bread
1h 15min
Almond and date bars
2h 15min
Carrot cake bliss balls
40min
Basic berry muffins
40min