Dispositivos e acessórios
Paashaas macarons
Preparação 30min
Total 48h
40 stuks
Ingredientes
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 stuk
Proteína
1.6 g
Energia
408.7 kJ /
97.8 kcal
Gordura
4.8 g
Fibra
0.6 g
Hidratos de carbono
11.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasmenu
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tosti met cottage kaas
Nenhuma avaliação
Scandinavische hamburger
4h 10min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Profiteroles
2h
Crème karamel (flan)
5h 30min
Hollandaisesaus
15min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Levercake
1h 50min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min