Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g beef fillet steak, cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 Tbsp caster sugar
- 40 g Korean chilli paste (gochujang)
- 20 g light soy sauce, plus 1 tsp
- 1050 g water
- 3 pinches salt
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g sunflower oil, plus extra for frying
- 150 g fresh shiitake mushrooms, sliced (5 mm)
- 1 tsp sesame seeds
- 180 g short grain rice, Korean or Japanese
- 120 g carrots, peeled, cut in batons (5 mm x 4 cm)
- 100 g fresh baby spinach
- 120 g fresh bean sprouts
- 1 tsp toasted sesame oil
- 4 wheat flour tortillas (approx. Ø 30 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2895.9 kJ / 692.1 kcal
- Proteína
- 34.8 g
- Hidratos de carbono
- 77.4 g
- Gordura
- 27.8 g
- Gordura saturada
- 7.8 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sódio
- 1216.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Sticky Sesame Chicken
40min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1h 50min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 godz.