Dispositivos e acessórios
Pepper and Salami Sauce
Preparação 25min
Total 45min
4 portion
Ingredientes
-
onion halved (approx. 80 g)1
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
olive oil30 g
-
peppers deseeded, cut in strips (1 cm)600 g
-
tomato purée30 g
-
water100 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
balsamic vinegar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
sugar1 pinch
-
30 g creamcrème fraîche30 g
-
salami cut in strips (1 cm)80 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
926 kJ /
222 kcal
Gordura
17 g
Fibra
5.4 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Marinades
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1h
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Chicken Étouffée
45min
Steamed Rice
25min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Shepherd's Pie
1h 40min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35min