Versões compatíveis
Salată cu brânză de capră și dressing de caju prăjit
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 65 g caju crud
- 40 g rucola
- 40 g spanac tânăr, proaspăt
- 80 g căpșune, curățate de codițe, feliate
- 80 g zmeură
- 100 - 150 g brânză de capră, feliată (5 mm), după gust
- 20 g ceapă roșie, feliată (5 mm)
- 10 g muștar
- 10 g miere
- 20 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- 10 g oțet de vin
- 30 g apă
-
30
g ulei de rapiță
ou 30 g ulei de măsline - 2 linguri boabe de rodie (opcional)
- 2 prize piper negru măcinat
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 2396 kJ / 572 kcal
- Proteína
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 27 g
- Gordura
- 46 g
- Gordura saturada
- 12 g
- Fibra
- 6 g
- Sódio
- 325 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pui cu lămâie și usturoi
30 min
Salată de orez negru cu căpșune și brânză feta
40 min
Ceai negru cu amestec de condimente
Nenhuma avaliação
Smoothie cu nectarine
Nenhuma avaliação
Mocktail CosNOpolitan
Nenhuma avaliação
Milkshake cu caramel miso
20 min
Salată Waldorf pe frunze de andive
30 min
Margarita
10min
Aperol Spritz infuzat cu rubarbă
Nenhuma avaliação
Tapenade
10min
Mic dejun roz cu fructe de pădure, la bol
15min
Coleslaw
10min