
Dispositivos e acessórios
Hungarian Mushroom Soup
Preparação 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered7 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
smoked paprika1 tbsp
-
sweet paprika2 tsp
-
turmeric powder2 tsp
-
fresh mushrooms (e.g. cremini, button, boletes), sliced18 oz
-
white wine1 ½ oz
-
water18 oz
-
whole milk8 oz
-
vegetable stock paste2 tsp
-
dried dill1 ½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
lemon juice, freshly squeezed (opcional)2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh dill to serve4 sprigs
-
sour cream to serve4 tbsp
-
lemon sliced, to garnish1
Nutrição por 1 portion
Energia
187.8 kcal /
785.8 kJ
Proteína
7.3 g
Gordura
11.5 g
Hidratos de carbono
15.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
6.8 g
Sódio
350.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Everything Mushrooms
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos