Dispositivos e acessórios
Hungarian Mushroom Soup
Preparação 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered7 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
smoked paprika1 tbsp
-
sweet paprika2 tsp
-
turmeric powder2 tsp
-
fresh mushrooms (e.g. cremini, button, boletes), sliced18 oz
-
white wine1 ½ oz
-
water18 oz
-
whole milk8 oz
-
vegetable stock paste2 tsp
-
dried dill1 ½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
lemon juice, freshly squeezed (opcional)2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh dill to serve4 sprigs
-
sour cream to serve4 tbsp
-
lemon sliced, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
350.3 mg
Proteína
7.3 g
Energia
785.8 kJ /
187.8 kcal
Gordura
11.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
15.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everything Mushrooms
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Split Pea Soup
1 h 25 min
Sausage and Lentil Stew
1 h 15 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Curried Lentils
5 h 15 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
French Onion Soup
1 h 10 min
Pea Soup
30 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min