Dispositivos e acessórios
Emu Stew (Mark Olive)
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter50 g
-
onion cut into quarters100 g
-
celeriac cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
parsnip cut into pieces (2-3 cm)70 g
-
turnip cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
plain flour25 g
-
dried bush tomatoes (optional)20 g
-
ground lemon myrtle¼ tsp
-
ground saltbush¼ tsp
-
ground sea parsley¼ tsp
-
bush tomato powder¼ tsp
-
ground pepperleaf¼ tsp
-
ground wattleseed¼ tsp
-
tomato paste30 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)1 tsp
-
red wine50 g
-
water250 g
-
emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
234 mg
Proteína
35.3 g
Energia
1517.7 kJ /
362.8 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
23.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Vegetarian Beehoon
25min
Four Heavenly Kings
Nenhuma avaliação
Date and Nut Balls
20min
All in one bowl bolognese
40min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Miso Soup
40min
Sambal Brinjal
40min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Nenhuma avaliação