Versões compatíveis
Fettucine cu roșii deshidratate la soare și ciuperci
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g parmezan, tăiat în bucăți
- 20 busuioc proaspăt, frunze
- 1200 g apă
- 1 linguriță concentrat pastă de legume (vezi recomandare)
- 350 g paste tip fettucine
- 35 g ulei de măsline, plus 1 lingură
- 2 căței de usturoi
- 500 g ciuperci champignon albe, proaspete, tăiate sferturi
- ½ linguriță sare
- 80 g roșii semi-uscate la soare, tăiate bucăți
- 120 g frișcă lichidă, 35% grăsime
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 2805.8 kJ / 668.1 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Hidratos de carbono
- 68.1 g
- Gordura
- 31.6 g
- Gordura saturada
- 12.4 g
- Fibra
- 7.9 g
- Sódio
- 694.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Amestec de legume prăjite (stir-fry)
30 Min
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
Nenhuma avaliação
Sushi cu ton picant
Nenhuma avaliação
Paste Orecchiette cu pesto de avocado
35min
Stir-fry cu ciuperci
55 Min
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30 Min
Crochete de morcovi
Nenhuma avaliação
Salată cu pește alb
Nenhuma avaliação
Orzo cu somon, fasole verde și sos de avocado
Nenhuma avaliação
Clătite din ricotta și banană cu unt cu fagure de miere
1 Std. 50 Min
Paste Orzo cu lămâie
40 Min
Năut gătit lent
14 godz. 40 min