![Broccoli and blue cheese soup Broccoli and blue cheese soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F2EE0FF-8497-469D-95A5-FB56E41F8225/Derivates/1BF6AAF3-BA87-441E-91FA-B9B31C3BD5C9.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Macadamia and Parmesan biscuits
- 70 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 70 g roasted salted macadamia nuts
- 50 g butter, softened
- 100 g plain flour
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Broccoli and blue cheese soup
- 50 g cheddar cheese, cut into cubes (3 cm)
- 250 g broccoli, cut into florets
- 300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g full cream milk
- 1 tbsp plain flour
- 50 - 60 g blue cheese, crumbled
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2369.3 kJ / 564.1 kcal
- Proteína
- 21.8 g
- Hidratos de carbono
- 27.5 g
- Gordura
- 40.2 g
- Gordura saturada
- 18.8 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sódio
- 1604 mg
Receitas alternativas
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Cucumber soup
25 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Sunny gazpacho
25 Min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Creamy tomato and basil soup
30 Min
Cream of tomato soup
25 Min
Zucchini soup
25 Min