
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Macadamia and Parmesan biscuits
- 70 g Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 sprigs fresh rosemary leaves only
- 70 g roasted salted macadamia nuts
- 50 g butter softened
- 100 g plain flour
- ⅛ tsp ground black pepper to taste
Broccoli and blue cheese soup
- 50 g cheddar cheese cut into cubes (3 cm)
- 250 g broccoli cut into florets
- 300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g full cream milk
- 1 tbsp plain flour
- 50 - 60 g blue cheese crumbled
- 1 - 2 pinches ground black pepper to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 564.1 kcal / 2369.3 kJ
- Proteína
- 21.8 g
- Gordura
- 40.2 g
- Hidratos de carbono
- 27.5 g
- Fibra
- 4.5 g
- Gordura saturada
- 18.8 g
- Sódio
- 1604 mg
Receitas alternativas
Spicy cauliflower soup
20min
Carrot and coriander soup
30min
Cream of mushroom soup
20min
Zucchini soup
25min
Cream of tomato soup
25min
Creamy tomato and basil soup
30min
Seafood and corn chowder
40min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Broccoli soup with sage oil
30min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Cauliflower soup with bacon dust
35min