Dispositivos e acessórios
Mediterranean salmon and couscous parcels
Preparação 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemon zest and juice, no white pith, plus extra wedges to serve½
-
garlic cloves2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces70 g
-
sun-dried tomatoes9
-
salt plus extra to season1 tsp
-
ground white pepper plus extra to season½ tsp
-
couscous220 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
warm water500 g
-
olive oil2 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
982.4 mg
Proteína
40.8 g
Energia
2310.3 kJ /
550 kcal
Gordura
22.9 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
43.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick and easy meals: Salmon
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Superfood salmon salad
1h 5min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Salmon kabsa
40min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35min
Quick turkey taco bowl
15min