![Mediterranean salmon and couscous parcels Mediterranean salmon and couscous parcels](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B757DBA3-B8E8-46D6-A73D-53538F78F74F/Derivates/ED3521FF-C6A0-499A-AE74-6D382CD96581.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, zest and juice, no white pith, plus extra wedges to serve
- 2 garlic cloves
- 70 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 9 sun-dried tomatoes
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground white pepper, plus extra to season
- 220 g couscous
- 4 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 500 g warm water
- 2 tsp olive oil
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2310.3 kJ / 550 kcal
- Proteína
- 40.8 g
- Hidratos de carbono
- 43.1 g
- Gordura
- 22.9 g
- Gordura saturada
- 6.2 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 982.4 mg
Receitas alternativas
Prawn saganaki with feta
35min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Harissa lamb with green couscous
40min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Spring greens with grapefruit
30min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Jambalaya
35min
Fish with ginger lime sauce
35min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Caprese hasselback chicken
40min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min