Dispositivos e acessórios
Cutter Beet Carpaccio
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
40 mg
Proteína
3.9 g
Energia
284 kJ /
67.9 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
1.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10min
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
12h 25min
Caipiroska
5min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Fennel Digestive
10min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10min
Cajun Shrimp and Grits Waffles
1h 10min
Ceviche
1h 10min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min
Acai Smoothie Bowl
15min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15min