Dispositivos e acessórios
Cutter Beet Carpaccio
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
40 mg
Proteína
3.9 g
Energia
284 kJ /
67.9 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
1.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Fish Carnitas
20min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Salsa Brava
10min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Tinga de Pollo
40min