Dispositivos e acessórios
Chickpea Ratatouille
Preparação 40min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
eggplant diced (approx. 1 eggplant)12 - 14 oz
-
bell peppers cut into strips (approx. 2 peppers)10 oz
-
zucchini sliced (½ in. rounds) (approx. 2 zucchini)10 - 12 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle3 tbsp
-
garlic cloves5
-
fresh basil stalks and leaves separated3 - 4 sprigs
-
red onion cut into pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh tomatoes large diced (approx. 2 tomatoes)10 oz
-
canned chopped tomatoes undrained14 oz
-
balsamic vinegar1 ½ tbsp
-
French green beans trimmed and cut into halves10 oz
-
canned garbanzo beans drained14 oz
-
pitted Kalamata olives3 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
271.2 mg
Proteína
13.1 g
Energia
1592.5 kJ /
380.6 kcal
Gordura
14.2 g
Fibra
22 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
62.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Healthy Happy Gut
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lentil Moussaka
2h 20min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Nourish Bowl (Diabetes)
55min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Tuscan White Bean Stew
1h
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45min
Tex-Mex Bowl
50min