Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
TM6 TM5 TM31

Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup

3.0 (3 avaliações )

Ingredientes

Sausagemeat

  • 5 juniper berries
  • ½ tsp black peppercorns
  • 100 g pork loin, diced (3 cm)
  • 100 g pork shoulder, diced (3 cm)
  • 100 g water
  • 15 g fine sea salt
  • 20 g pork back fat, diced (3 cm), (see tip)
  • 150 g whipping cream
  • 1 pinch ground cloves
  • 1 pinch ground coriander
  • 1 pinch ground nutmeg

Black Garlic Ketchup

  • 150 g black garlic
  • 50 g apple juice
  • 15 g apple cider vinegar
  • ⅛ tsp xanthan gum (see tip)

Finalisation

  • 1000 g water
  • 1 tsp vegetable oil, for frying
  • 12 slices smoked bacon

Nutrição
por 1 piece
Energia
954.8 kJ / 228.2 kcal
Proteína
7.9 g
Hidratos de carbono
5.5 g
Gordura
19.5 g
Gordura saturada
7.9 g
Fibra
0.3 g
Sódio
691.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas