Dispositivos e acessórios
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
Preparação 15min
Total 3h 45min
12 pieces
Ingredientes
Sausagemeat
-
juniper berries5
-
black peppercorns½ tsp
-
pork loin diced (3 cm)100 g
-
pork shoulder diced (3 cm)100 g
-
water100 g
-
fine sea salt15 g
-
pork back fat diced (3 cm), (see tip)20 g
-
whipping cream150 g
-
ground cloves1 pinch
-
ground coriander1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Black Garlic Ketchup
-
black garlic150 g
-
apple juice50 g
-
apple cider vinegar15 g
-
xanthan gum (see tip)⅛ tsp
Finalisation
-
water1000 g
-
vegetable oil for frying1 tsp
-
smoked bacon12 slices
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
691.6 mg
Proteína
7.9 g
Energia
954.8 kJ /
228.2 kcal
Gordura
19.5 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
7.9 g
Hidratos de carbono
5.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simon Rogan
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Chocolate Cake with Whipped Cream
1h 10min
Rainbow Sandwich
40min
Red, White and Blue Frozen Lemonade
10min
Mini Choux with Strawberries
2h 10min
Cosmopolitan
10min
Jacket Potato Mice
1h 20min
Chocolate Chip Cake
1h 30min
Detox Water (Flat Belly) (TM5/6 Metric)
25min
Pizza Diavola
1h 30min
Roasted Garlic Dip
1h 15min
Lemon Raspberry Trifle
1h 5min
Chocolate Rolls (Anna)
2h 30min