Dispositivos e acessórios
Smoked Mackerel Watercress Dip
Preparação 5min
Total 5min
400 g
Ingredientes
-
mackerel, smoked skin removed200 g
-
baby watercress stalks removed30 g
-
cream cheese in pieces100 g
-
plain yoghurt low fat70 g
-
ground mustard powder1 tsp
-
nutmeg, ground½ tsp
-
lemon juice15 g
-
sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
11.6 g
Energia
1270 kJ /
304 kcal
Gordura
27.9 g
Hidratos de carbono
1.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect for Dipping
13 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Bircher muesli
12h 10min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Edamame and Spinach Dip
5min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15min
Bircher Muesli
8h 10min
Lime Fruit Dressing
10min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20min
Superfood Salmon Salad
1h 5min