Fermented beetroot dip

Fermented beetroot dip

4.0 1 avaliação
Preparação 20min
Total 25h
660 g

Ingredientes

Soaking
  • cashew nuts, raw (see Tip)
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • water, filtered for soaking
Beetroot dip
  • beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
    500 g
  • salt to season
  • black pepper, ground to season
  • extra virgin olive oil plus extra for covering dip
    2 tbsp
  • garlic clove
    1
  • probiotic capsules contents only (see Tip)
    2

Dificuldade

fácil


Nutrição por 660 g

Proteína 41.3 g
Energia 8976 kJ / 2137.1 kcal
Gordura 185.8 g
Fibra 23 g
Hidratos de carbono 72.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...