![Fermented beetroot dip Fermented beetroot dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/76d38d92-1a91-478c-a28f-98bf2c7f010b/Derivates/333f5e50-5cf7-4653-9bc6-92ffdaf17f3c.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Soaking
- 200 g cashew nuts, raw (see Tip)
- 1 tsp salt
- water, filtered, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 probiotic capsules, contents only (see Tip)
- Nutrição
- por 660 g
- Energia
- 8976 kJ / 2137.1 kcal
- Proteína
- 41.3 g
- Hidratos de carbono
- 72.1 g
- Gordura
- 185.8 g
- Fibra
- 23 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Shredded Lettuce
Nenhuma avaliação
Cauliflower Mash
25 menit
Potato Cup Frittata
1j
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 Std. 15 Min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Overnight Chocolate Chia Pudding
8h
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 Min
Spiked Hot Chocolate
15 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 Min
Tapenade
10 min