Dispositivos e acessórios
Fermented beetroot dip
Preparação 20min
Total 25h
660 g
Ingredientes
Soaking
-
cashew nuts, raw (see Tip)200 g
-
salt1 tsp
-
water, filtered for soaking
Beetroot dip
-
beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)500 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
probiotic capsules contents only (see Tip)2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 660 g
Proteína
41.3 g
Energia
8976 kJ /
2137.1 kcal
Gordura
185.8 g
Fibra
23 g
Hidratos de carbono
72.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect for Dipping
13 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Caramel toffees
Nenhuma avaliação
Spiralized Sweet Potato Pancakes
30min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Spiralized Skirt Steak Salad
35min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25h 20min
Banana Bread
1h 50min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Chili non Carne
1h
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min