Dispositivos e acessórios
Hartige taart met savooiekool
Preparação 30min
Total 1h 30min
12 stuks
Ingredientes
-
boter om in te vetten
-
amandelen20 g
-
feta kaas in stukken200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse rozemarijn enkel de bladeren1 - 2 stengels
-
verse tijm enkel de bladeren6 stengels
-
ricotta250 g
-
crème fraîche200 g
-
eieren6
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
uien gehalveerd2
-
savooiekool in stukken400 g
-
amandelschilfers5 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
12 g
Energia
990 kJ /
237 kcal
Gordura
20 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low Carb recepten
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Glutenvrije kerstfruitcake
Nenhuma avaliação
Snel bladerdeeg
1h 20min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Mediterrane kippenpastei
50min
Pompoenbrood
1h 45min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Aardappelkoekjes
45min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min