Dispositivos e acessórios
Mallorcaanse vissoep
Preparação 20min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
olijfolie25 g
-
tomaten gehalveerd200 g
-
wortelen in stukken150 g
-
knolselder in stukken100 g
-
prei in schijfjes (1 cm)150 g
-
tomatenpuree20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
visfumet400 g
-
water400 g
-
witte wijn200 g
-
citroensap¼ tl
-
vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
20 g
Energia
901 kJ /
215 kcal
Gordura
8 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low Carb recepten
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Graubünden gerstsoep
Nenhuma avaliação
Zoete Aardappel Bloemtaart
Nenhuma avaliação
Geraspte Wortelsalade
10min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Nenhuma avaliação
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Nenhuma avaliação
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Bloemkool korma
2h 20min
Vloeibare custard
Nenhuma avaliação
Chili van rund met citroenfeta
45min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Lamsstoofpotje
1h 45min