Dispositivos e acessórios
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Preparação 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
apples unpeeled, cored, cut in200 g
wedges that fit in feeder -
red cabbage core removed, cut in 3-4 wedges that fit500 g
in feeder -
onion quartered60 g
-
unsalted butter diced40 g
-
dried bay leaf1
-
red wine vinegar30 g
-
caster sugar30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
red wine100 g
-
juniper berries2
-
redcurrant jelly50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
334.5 mg
Proteína
2.3 g
Energia
967.2 kJ /
231.2 kcal
Gordura
8.6 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
35.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Stilton and Walnut Pâté
5min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Mojito
10min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Courgetti Carbonara
40min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1h
Buckwheat Crêpes
45min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Bruschetta
3h
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1h
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min