Dispositivos e acessórios
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
red radishes washed, leaves removed300 g
-
garlic clove1
-
½ bunch fresh coriander, cut in piecesfresh parsley cut in pieces½ bunch
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
grated lemon zest1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
olive oil90 g
-
toasted pine nuts25 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving¼ tsp
-
4 white fish fillets, (approx. 150 g each)cod fillets (approx. 150 g each)4
-
water300 g
-
spring onion thinly sliced, for garnishing1
-
baguette for serving1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
897.1 mg
Proteína
54.6 g
Energia
2897 kJ /
692.4 kcal
Gordura
32.7 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
44.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chipotle Caesar Salad
30 min
Baklava Cheesecake
Brak ocen
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Brak ocen
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Spiralized Skirt Steak Salad
35 min
Ghostly Pizza
2 godz. 10 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Pork Pilaf
45 min
Tzatziki
20 min
Banh Mi
40 min