Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)

Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)

4.7 6 avaliações
Preparação 15min
Total 45min
3 portions

Ingredientes

  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • yellow onions in wedges
    2 oz
  • soy sauce to taste
    ½ oz
  • sugar (opcional)
    1 tsp
  • large eggs
    2
  • homemade vegetable stock paste
    1 heaping tsp
    1 stock cube
  • white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    4 oz
    4 oz long-grain rice, (18-20 min cooking time)
  • water
    35 oz
  • mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, in half moons (½ in.)
    4 oz
  • sesame oil (opcional) to garnish

Nutrição por 1 portion

Energia 349.8 kcal / 1463.4 kJ
Proteína 14.7 g
Gordura 14.8 g
Hidratos de carbono 39.3 g
Fibra 2.7 g
Gordura saturada 3.2 g
Sódio 614.8 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações

Também pode gostar...