Dispositivos e acessórios
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
Preparação 15min
Total 45min
3 portions
Ingredientes
-
3 oz smoked ham steak, cubed (see Tip)Canadian bacon3 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
yellow onions in wedges2 oz
-
carrots cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
soy sauce to taste½ oz
-
sugar (opcional)1 tsp
-
large eggs3
-
1 stock cube, crumbledhomemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
4 oz long-grain rice, (18-20 min cooking time)white short-grain rice (18-20 min cooking time)4 oz
-
water35 oz
-
mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, in half moons (½ in.)4 oz
-
sesame oil (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
614.8 mg
Proteína
14.7 g
Energia
1463.4 kJ /
349.8 kcal
Gordura
14.8 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
39.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Welcome Service - Experience TM7™
31 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Potato Curry Soup
35min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Nenhuma avaliação
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Matzo Ball Soup
1h 20min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Creamy Butter Chicken
1h
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Cheese Omelet with Spinach
25min