Dispositivos e acessórios
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
Preparação 15min
Total 45min
3 portions
Ingredientes
-
3 oz smoked ham steak, cubed (see Tip)Canadian bacon3 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
yellow onions in wedges2 oz
-
carrots cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
soy sauce to taste½ oz
-
sugar (opcional)1 tsp
-
large eggs3
-
1 stock cube, crumbledhomemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
4 oz long-grain rice, (18-20 min cooking time)white short-grain rice (18-20 min cooking time)4 oz
-
water35 oz
-
mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, in half moons (½ in.)4 oz
-
sesame oil (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
614.8 mg
Proteína
14.7 g
Energia
1463.4 kJ /
349.8 kcal
Gordura
14.8 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
39.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Welcome Service - Experience TM7™
35 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Cali Burger with Avocado Ranch
50min
Chunky Guacamole
10min
Mystery Soup
55min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Chickpea Ratatouille
1h
Creamy Butter Chicken
1h