Dispositivos e acessórios
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
smoked paprika2 tsp
-
lemon peel (no white pith) of 1 lemon
-
spring onions/green onions trimmed and cut into thirds2
-
garlic clove1
-
canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained800 g
-
ground black pepper to taste
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
baby kale leaves finely sliced60 g
-
eggs chilled4
-
water1700 g
-
white vinegar2 tbsp
-
seeded wholemeal bread (58 g each), toasted (see Tips)4 slices
-
avocado flesh only1
-
cherry tomatoes cut into halves100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
269.1 mg
Proteína
27 g
Energia
1959.2 kJ /
468.3 kcal
Gordura
13 g
Fibra
14.1 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
63.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
One whole cauliflower
45 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min