Dispositivos e acessórios
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
smoked paprika2 tsp
-
lemon peel (no white pith) of 1 lemon
-
spring onions/green onions trimmed and cut into thirds2
-
garlic clove1
-
canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained800 g
-
ground black pepper to taste
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
baby kale leaves finely sliced60 g
-
eggs chilled4
-
water1700 g
-
white vinegar2 tbsp
-
seeded wholemeal bread (58 g each), toasted (see Tips)4 slices
-
avocado flesh only1
-
cherry tomatoes cut into halves100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
269.1 mg
Proteína
27 g
Energia
1959.2 kJ /
468.3 kcal
Gordura
13 g
Fibra
14.1 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
63.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Chicken gyros with tzatziki
30min