Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
TM6 TM5

Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa

4.5 (2 avaliações )

Ingredientes

  • 1 jalapeño pepper, cut into pieces (3 cm)
  • 115 g red onion, quartered
  • 45 g spring onion, cut into pieces (3 cm)
  • 3 garlic clove
  • 30 g cilantro, fresh, leaves and tender stems, cut into pieces (3 cm)
  • 30 g olive oil
  • 75 g lime juice
  • 60 g grapefruit juice
    ou 60 g orange juice
  • 1 tsp oregano, dried
  • 1 tsp chili, dried, flake
  • 1 tsp cayenne pepper, ground
  • 1 tsp cumin, ground
  • 1 ½ tsp salt
  • 225 zucchini, diced (3 cm.)
  • 225 g zucchini, yellow diced (3 cm.)
  • 225 g mushroom, fresh, sliced
  • 4 salmon fillet, fresh, skin on or skinless, skin on or skinless (200 g each)
    ou 4 salmon fillet, fresh, skinless, skin on or skinless (200 g each), fully defrosted
  • 500 g cherry tomato
  • 60 g tomato purée (concentrate)
  • ¼ tsp pepper, ground
  • 1 avocado (approx. 300 g), diced
  • 1 lime, cut into wedges
  • cilantro, fresh, to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
11925.8 kJ / 2850.4 kcal
Proteína
208.9 g
Hidratos de carbono
358.9 g
Gordura
68.5 g
Gordura saturada
11.8 g
Fibra
121.6 g
Sódio
5474.2 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas