Dispositivos e acessórios
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
595 mg
Proteína
2 g
Energia
707 kJ /
169 kcal
Gordura
13 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Tumis
1h 10min
Nasi Goreng Kampung
40min
Cheesekut
24h 10min
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1h 40min
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Char Kway Teow
25min
Nasi Lemak Basmati
30min
Kelantan Noodle Soup
40min
Curry Mee
30min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min