Dispositivos e acessórios
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
595 mg
Proteína
2 g
Energia
707 kJ /
169 kcal
Gordura
13 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 10 min
Sambal Belacan
5 min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Brak ocen
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Acar Timun (Cucumber Acar)
30 min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1 godz. 20 min
Crème caramels
7 godz. 45 min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Brak ocen
Daging Merah
35 min
Sambal Tumis
1 godz. 10 min
Ayam Balado
45 min