Dispositivos e acessórios
Indonesian Vegetable Spring Roll
Preparação 10min
Total 40min
14 pieces
Ingredientes
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube100 g
-
fresh flat green beans trimmed50 g
-
carrot peeled50 g
-
chicken breast cut in pieces100 g
-
vegetable oil plus extra for frying40 g
-
garlic cloves2
-
bean sprouts (taugeh)50 g
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring roll rice paper14
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
626 mg
Proteína
27 g
Energia
1637 kJ /
391 kcal
Gordura
8 g
Fibra
10 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1 godz. 30 min
Kek Batik Indulgence
24 godz. 45 min
Steamed Pork Patty
Brak ocen
Sesame Chicken Mee Sua
40 min
Four Heavenly Kings
Brak ocen
Vegan Oyster Mushroom Soup
Brak ocen
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Grilled Percik Chicken
1 godz.
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 godz.